Klubben » Trenere

Endring i treningstilbudet

For å legge mer fokus på å utvikle judoen i klubben, så vil vi legge BJJ gruppa på is, for å bytte ut dette tilbudet med Freestyle Judo, som inneholder judo på en mer selvforsvarsrettet stil.

Freestyle Judo:

Det finnes bare en type Judo, og det er Kodokan Judo av Jigoro Kano. Judo er mer enn bare en sport; Det er snarere en komplett kampsport som har tilpasset seg gjennom årene til ulike kampstiler og teknikker.

Kodokan Judo inkluderer teknikker fra bryting, sambo, Kosen Judo og selvfølgelig moderne jujitsu. I løpet av de siste to tiårene har imidlertid mange av disse kampstilene blitt nedslått i konkurranse Judo, og til slutt endt med å bli straffet, slik at det har blitt "fjernet" mange kreative og effektive teknikker. En av grunnene til fjerningen av disse teknikkene var at  det skulle bli mer publikummsvennlig å se på Judo .

Freestyle Judo går tilbake til "Gullalderen" til Judoen, der konkurransen omfavner kampestiler som bryting, sambo, Kosen Judo og moderne jujitsu. Konkurrenter som spesialiserer seg på stående teknikker kan kaste for ippon. Brytere som foretrekker lavere kroppsangrep kan gå for å ta beina. Grapplere som spesialiserer seg på submissjon, har tid og fleksibilitet til å kjempe på bakken. Alle disse stilene er gode i Freestyle Judo.

Trener i Freestyle Judo er Stian Andre Johannessen 1 kyu

 

 

Hilsen Mif Judo

Klubbens trenere

Klubben har følgende trenere:

Stian Johannessen 1 kyu i Judo

 

 

 

 

 

Stian Johannessen er hovedtrener for Judo og Freestyle Judo. Han har lang erfaring som instruktør fra tidligere klubb og er også en dedikert kampsportutøver som har et stort fokus på å utvikle teknisk dyktige fightere.

Stian Andre Johanessen begynte med judo i alder av 6.5 år. Deltok i første turnering når han var 10 år.
I voksen alder så har Stian oppnådd 1.kyu i Judo. Blå 3 striper i BJJ. Rødt belte Alpha MMA Curriculum.


Han har konkurrert innenlands å oppnådd gode resultater i BJJ(brasiliansk jiujitsu) SW(submission wrestling) VFC(glima) Muay Thai
Resultater : sølv ADCC Norway (intermediate) Sølv Oslo Invitational 2 (advanced sw) Sølv Eidsvoll Open (intermediate sw) Bronsje Grotta Grappling (blå belte BJJ) Sølv Sande BJJ cup (blå belte bjj) Sølv VFC 3 (Nm Glima) 2 kamper (Muay Thai) D - klasse (1 gull)

 

Glenn Skogmo 1 Dan.

Glenn Skogmo startet i Krokstad Judoklubb i januar 1983, og ble etter hvert en del av trenerne der i 1987. Har både vært konkurranseutøver og trener opp gjennom tidene i Krokstad Judoklubb frem til 2002, BK Judo fra 2002 - 2008 for å komme tilbake igjen til Krokstad Judoklubb i 2008 – 2014 og sist i SSK Judo fra 2014 frem til 2016.


Har konkurrert i både nasjonale og utenlandske stevner de siste årene, og ble sist norgesmester i 2015. Han har trent opp utøvere opp til landslagsnivå og er aktiv innenfor deltagelser selv i veteranstevner, der han deltok i Vm for veteraner 2012 i Miami og Em veteraner 2016. Plasseringer i disse veteranstevnene lar vente på seg foreløpig.

Glenn Skogmo er mentor og veileder i Mif Judo

 

 

 

Alle voksne trenere og ledere har vist godkjent politiattest